Ondersteuning bij het ontwerpen

Wilt u een leuke speeltuin ontwerpen? Maar kunt u hier wel wat ondersteuning bij gebruiken? Maak dan een afspraak met de specialisten van Schrijversmate. Wij zijn ruim ervaren in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van speeltuinen. Zo beschikken wij over een zeer kwalitatief netwerk van fabrikanten van speeltoestellen. Heeft u al bepaalde ideeën over hoe uw speeltuin eruit moet komen te zien? Geef deze direct aan ons door. Wij gebruiken uw ideeën graag om uw ideale speeltuin te ontwerpen.

Waarom een speeltuin realiseren?

Er is weinig wat een kind zo erg vermaakt als een speeltuin. Lekker ravotten in de zandbak. Spelen in het klimrek. Eindeloos schommelen. En spelen met de zwaartekracht op de wip. Op vele plekken gelden speeltuinen als een enorme meerwaarde. Omdat wij beschikken over de actuele kennis van de markt en regelgeving op het gebied van openbare speelplaatsen, weet u zeker dat wij een correct geheel realiseren. Elke speelattribuut dat u via ons op uw speelterrein plaatst, is TuV gekeurd en voldoet aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijnen. Bent u al overtuigd?

Zo gaat het ontwerpen in z’n werk

Wij ondersteunen u graag van A tot Z bij het ontwerp-, advies- en realisatietraject. Hierdoor realiseren wij puur maatwerk. Het traject begint met het ontwerp van uw gewenste speelplaats. Alles komt daarbij aan bod. Denk aan de leeftijd van de bezoekers, welke speeltoestellen u wenst en uiteraard welk budget u beschikbaar stelt. Naar aanleiding van al deze punten stellen wij een heldere tekening van het ontwerp op. Deze tekening is dusdanig uitgewerkt, dat u direct een helder beeld heeft van de omvang, het uiterlijk en de invulling van het speelterrein. Benader ons vandaag nog als wij ook voor u mogen ontwerpen.

Hiermee vullen wij uw speelterrein

Een tuin is pas een speeltuin als er voldoende te spelen valt. Daarom zijn wij een goede samenwerking aangegaan met het Duitse, bewezen merk Playteam. Dit bedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring in het produceren van speeltoestellen, zoals:

  • Wippen
  • Glijbanen
  • Schommels
  • Zandbakken
  • Klimtoestellen

Speeltuin ontwerpen

Met welke toestellen wilt u uw speelterrein verrijken? Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door!

Laat ons uw speeltuin ontwerpen

Kunt u bij het ontwerpen van uw gewenste speeltuin wel wat ondersteuning gebruiken? Schrijversmate staat voor u klaar. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 06-10229909, stuur een mail naar info@schrijversmate.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn graag uw partner als het gaat om uw speeltuin ontwerpen, het aanleggen en het onderhouden!