Zoek

Speeltuin onderhouden

Gespecialiseerd in speeltuinen onderhouden

Bent u op zoek naar een specialist die uw speeltuin kan onderhouden? Maak kennis met Schrijversmate. Na het plaatsen van speeltoestellen kan het voorkomen dat deze gerepareerd of grondig onderhouden moeten worden. Wij kunnen dit onderhoud voor u uit handen nemen. Daarnaast kunt u via ons de benodigde onderdelen bestellen. Wij zorgen er graag voor dat uw speeltuin straks weer optimaal veilig en aantrekkelijk is. Laat ons uw speeltuin onderhouden!

Als wij uw terrein mogen onderhouden

Is er onderhoud nodig in uw speeltuin? Naast het realiseren van projecten op het gebied van speeltoestellen, kunnen wij ook het onderhoud hiervoor verzorgen. Zo realiseren wij een langere levensduur van uw toestellen. Daarnaast ligt er een zekere noodzaak in regelmatig en tijdig onderhoud. Immers, als uw speelattributen niet meer in perfecte staat zijn, kunnen ze een groot gevaar vormen voor de bezoekers van uw speelterrein. Kinderen kunnen vallen over afgebroken onderdelen of zich eraan bezeren. Laat ons daarom uw terrein uitvoerig onderhouden.

Nieuwe onderdelen voor uw speeltuin nodig?

Is er een speeltoestel in uw speelplaats kapot? En wilt u de benodigde reparatie graag zelf uitvoeren? Schakel ons dan in om het betreffende onderdeel naar u te versturen. Bij ons kunt u specifieke onderdelen bestellen om de toestellen te repareren of gedeeltelijk te vervangen. Omdat wij in Nederland een exclusieve dealer zijn van het Duitse, bewezen merk Playteam, kunnen wij de onderdelen hiervan leveren tegen een zeer scherpe prijs. Alle speelattributen van dit bedrijf, en dus ook de losse onderdelen ervan, zijn TuV gekeurd en voldoen aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijnen. Kortom, u heeft te maken met topkwaliteit. Welk compleet speeltoestel of los onderdeel wenst u van ons?

Verrijk via ons uw speeltuin

Naast het onderhoud verzorgen van speeltuinen, kunnen wij deze ook voor u ontwerpen en aanleggen. Heeft u al eens overwogen uw speelterrein verder te verrijken met leuke speeltoestellen? U heeft een ruime keus uit bijvoorbeeld:

 • Wippen
 • Glijbanen
 • Schommels
 • Zandbakken
 • Klimtoestellen
 

Heeft u al idee welk toestel u wenst? Benader ons vandaag nog om uw wensen aan ons door te geven.

Laat ons uw speeltuin onderhouden

Kortom, het onderhouden van uw speeltuin nemen wij u graag uit handen. Maak een afspraak met Schrijversmate door te bellen naar 06-10229909, stuur een mail naar info@schrijversmate.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn uw partner voor het ontwerpen en het aanleggen van uw speeltuin en het onderhouden ervan natuurlijk!

  contactbanner

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht