Search

Speeltoestellen schoolplein

Speeltoestellen voor het schoolplein

Zou u graag speeltoestellen voor het schoolplein willen aanschaffen? Dan heeft u uw partner gevonden in Schrijversmate. Wij leveren, onderhouden en leggen speeltoestellen aan. Hierbij kunt u onder andere denken aan wippen, klimrekken, schommels en glijbanen. Hoe ziet u uw nieuwe schoolplein voor u? Voordat wij starten met het realiseren van uw schoolplein, brengen wij eerst uw wensen in kaart. Om vervolgens te beginnen met het ontwerpen. Als alles goed in kaart is gebracht, starten wij met de uitvoering. Wij vertegenwoordigen met ons bedrijf Playteam in Nederland. Weet u al welke speeltoestellen voor het schoolplein u wilt?

Onze klanten

Wij hebben al van vele klanten de verwachtingen overtroffen met de mooiste speeltoestellen. Als wij langs geweest zijn, herkent u uw schoolplein niet meer terug. Het inrichten van uw plein kunt u dan ook meer dan overlaten aan ons bedrijf. Als u maatwerk wenst voor het ontwerp van een schoolplein, schakelt u ons ook in. Dan maken wij in eerste instantie een ontwerp op tekening voor u. Waarbij wij altijd rekening houden met de regels van de overheid. Wij proberen altijd uw verwachtingen te overtreffen qua speeltoestellen.

Uw speeltoestellen

Voordat wij überhaupt starten, zouden wij eerst willen weten wat uw wensen zijn. Als dit duidelijk is, kijken wij met ons aanbod of wij aan uw wensen kunnen voldoen. Welke schoolplein speeltoestellen wilt u bijvoorbeeld? Als alles besproken is en concreet gemaakt is, starten wij daadwerkelijk met leveren van onze producten of het maken van een ontwerp. Bekijk ook eens ons aanbod van de producten van Playteam. Wij hebben vast en zeker de speeltoestellen die u zoekt voor uw schoolplein.

Veiligheid staat voorop

Het is niet alleen ons doel om de leukste toestellen te leveren om op te spelen. Het is nog belangrijker dat onze toestellen veilig zijn. Hierdoor kan er veilig gespeeld worden en worden ongelukken voorkomen. Al onze toestellen zijn TuV gekeurd en wij hanteren dan ook de strengste veiligheidseisen. Daarnaast voldoen onze producten aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijn.

Neem contact met ons op

Zou u graag meer informatie over ons bedrijf en producten willen hebben? Bel dan naar 06-10229909. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@schrijversmate.nl. Het is ook mogelijk om contact op te nemen door ons online contactformulier in te vullen. De mooiste en veiligste speeltoestellen voor het schoolplein vindt u bij Schrijversmate.

  contactbanner

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht