Zoek

Speeltoestellen openbare ruimte

Op zoek naar toestellen voor de openbare ruimte?

Als u behoefte heeft aan leuke speeltoestellen voor de openbare ruimte, dan is een afspraak maken met Schrijversmate voldoende. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verschillende soorten speeltoestellen. Vanuit uw wensen en eisen werken wij een concept uit dat wij direct ten uitvoer kunnen brengen na goedkeuring. Benieuwd naar ons aanbod in toestellen? Bekijk snel met welke speeltoestellen wij de openbare ruimte kunnen verrijken.

Het belang van speeltoestellen

Speelplaatsen zijn niet meer weg te denken bij nieuwbouw-, herinrichting-, en renovatieprojecten. Schrijversmate beschikt over de actuele kennis van de markt en regelgeving op het gebied van openbare speelplaatsen. Wij bieden graag optimale ondersteuning in de aankleding van de openbare ruimte. Elke schommel, elk klimrek, iedere wip, elke glijbaan of welk toestel dan ook dat wij realiseren, is TuV gekeurd en voldoet aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijnen. Kies ook voor deze kwaliteit!

Van ontwerp naar de openbare ruimte

Omdat wij u graag van A tot Z ondersteunen bij het ontwerp-, advies- en realisatietraject, bent u verzekerd van puur maatwerk. Alvorens we beginnen met de realisatie van een bepaald toestel, stellen we een ontwerp voor u op dat volledig aan uw wensen voldoet. Daarnaast voldoet dit ontwerp aan alle toetsingseisen van de overheid. Onze tekening is bovendien dusdanig visueel opgesteld, dat u direct een helder beeld heeft van de omvang en het uiterlijk van het toestel, wat er mee gedaan kan worden en welk effect het heeft op de uitstraling van de openbare ruimte.

Waar de speeltoestellen ontwikkeld worden

Laat u begeleiden door een van onze experts als u zelf al een idee heeft voor een bepaald speeltoestel. Wij helpen u graag bij het bedenken, uitwerken en ontwerpen ervan. Is er een ontwerp ontstaan? Dan wordt uw gewenste speeltoestel in samenwerking met onze partner Play team ontwikkeld. Play team is een Duits bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in het produceren van speeltoestellen, zoals:

 • Wippen
 • Glijbanen
 • Schommels
 • Zandbakken
 • Klimtoestellen

Welk toestel wilt u laten plaatsen in uw buurt? Neem contact met ons op voor een maatwerk oplossing!

De leukste speeltoestellen voor de openbare ruimte

Wilt u ook de openbare ruimte verrijken met de leukste speeltoestellen? Maak een afspraak met ons door te bellen naar 06-10229909, te mailen naar info@schrijversmate.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn graag uw partner als het gaat om het ontwerp, de aanleg én het onderhoud van de leukste speeltoestellen voor de openbare ruimte.

  contactbanner

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht