Zoek

Speeltoestellen op maat

Speeltoestellen op maat

Zou u graag speeltoestellen op maat willen? Dan bent u aan het juiste adres bij Schrijversmate. Daarnaast schakelt u ons in voor het aanleggen en onderhouden van al uw speeltoestellen. Wij leveren onder andere toestellen zoals glijbanen, schommels, klimrekken en wippen. Wat wenst u op maat? Laat ons weten hoe u de toestellen op maat wenst, zodat wij uw idee goed kunnen uitvoeren. Ons bedrijf vertegenwoordigt het bedrijf Playteam in Nederland. Bent u ook enthousiast geworden over speeltoestellen op maat?

De opdrachtgevers waar wij voor werken

In het verleden hebben wij al meerdere opdrachtgevers blij mogen maken met ons vakwerk. Wanneer mogen wij u blij maken met ons werk? Ons bedrijf is voornamelijk actief voor de grotere bedrijven, scholen, recreatieparken, horecagelegenheden en openbare ruimtes die gevuld moeten worden. Daarnaast werken wij ook op maat voor bijvoorbeeld het realiseren van een schoolplein. Wij maken dan een ontwerp op tekening, dat uiteraard voldoet aan alle toetsingseisen die de overheid stelt. Zo krijgt u precies de speeltoestellen die u wenst.

Uw speeltoestellen realiseren

In eerste instantie brengen wij uw wensen in kaart. Als dit gedaan is, maken wij een start met het uitwerken van uw idee. Hierna wordt er een ontwerp op maat gemaakt voor bijvoorbeeld een schoolplein. Maakt u toch liever gebruik van ons ruime assortiment van toestellen om mee te spelen? Door onze samenwerking met Playteam bieden wij u een ruime keuze.

Wij zorgen voor veiligheid

Wanneer wij speeltoestellen leveren, houden wij altijd rekening met de veiligheid. Want de toestellen moeten niet alleen leuk zijn, maar ook veilig zijn om op te spelen. Alle toestellen waar wij een ontwerp van maken en die wij leveren, zijn TuV gekeurd. Daarnaast voldoen deze aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijn. Zo zorgen wij ervoor dat er te allen tijde veilig gespeeld kan worden op onze speeltoestellen.

Contact met onze onderneming

Wilt u meer weten over hoe wij onze toestellen op maat maken? Of heeft u vragen over ons bedrijf of de producten die wij aanbieden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 06-10229909. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@schrijversmate.nl. Of vul het online contactformulier in op onze website. Laat ons uw speeltoestellen op maat realiseren.

  contactbanner

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht