Zoek

Speeltoestellen buiten schoolplein

Leuke toestellen voor op uw schoolplein

Bent u op zoek naar leuke speeltoestellen voor buiten zoals een schoolplein? Kom in contact met Schrijversmate. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerhande speeltoestellen voor buiten. Denk aan schommels, klimrekken, wippen en glijbanen. Wij zijn als exclusieve Play team importeur bijzonder flexibel met uw ideeën. Daarnaast weet u zeker dat u uw schoolplein verrijkt met speeltoestellen die TuV gekeurd zijn en voldoen aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijnen. Benieuwd naar ons aanbod? Ontdek snel welke toestellen voor buiten u via ons kunt bestellen.

Het belang van speeltoestellen

Schoolpleinen zijn erg belangrijk voor kinderen. Enerzijds moet een kind vertrouwen en veiligheid ervaren tijdens de schoolpauzes en alvorens de eerste schoolbel in de ochtend rinkelt. Anderzijds moeten schoolpleinen uitnodigen tot vertier, creativiteit en activiteit. Door onze specialisatie in toestellen voor buiten, kunnen we scholen optimaal ondersteunen bij het ontwerp-, advies- en realisatietraject van deze toestellen. Wij leveren graag maatwerk. Zo maken wij, alvorens we beginnen met de realisatie van een bepaald toestel, graag een ontwerp voor u op tekening. Dit ontwerp voldoet aan alle toetsingseisen van de overheid. Bovendien heeft u zo een helder beeld van hoe het toestel eruit ziet, wat er mee gedaan kan worden en hoe het de uitstraling van uw schoolgebouw ondersteunt.

Zo komt een toestel tot stand

Heeft u zelf een specifiek idee voor een toestel? Een van onze experts helpt u graag bij het bedenken, uitwerken en ontwerpen van een speeltoestel op maat. Het kan ook zijn dat u eenvoudig wilt kunnen kiezen uit verschillende, bewezen exemplaren. Geen probleem, bij ons is alles mogelijk. Dit komt onder andere door onze goede samenwerking met Play team. Play team is een degelijk, Duits bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de productie van speelplaatsapparatuur, waaronder:

 • Wippen
 • Glijbanen
 • Schommels
 • Zandbakken
 • Klimtoestellen

Heeft u interesse in een bijzonder speeltoestel? Schakel ons direct in!

Behoefte aan speeltoestellen voor buiten op het schoolplein?

Wij realiseren graag precies die speeltoestellen voor buiten die u wenst. Bel naar 06-10229909, stuur een mail naar info@schrijversmate.nl of vul ons online contactformulier in. Naast het ontwikkelen van een maatwerk ontwerp en het aanleggen ervan, zijn wij ook uw professionele partner voor uitvoerig onderhoud. En is er sprake van schade of slijtage? Dan leveren wij de betreffende onderdelen gewoon na. Kortom, wij helpen u graag aan optimale speeltoestellen voor buiten op het schoolplein.

  contactbanner

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht