Zoek

Onderhoud & Onderdelen

Wat wij voor u kunnen betekenen in onderhoud en onderdelen

Na het plaatsen van onze speeltoestellen of straatmeubilair kan het voorkomen dat er onderhoud, reparatie of onderdelen vervangen moeten worden. Dit wordt uitgevoerd bij de Playteam toestellen en Helios straatmeubilair.

Wij kunnen het onderhoud voor u uit handen nemen en het is ook mogelijk om onderdelen te bestellen om de reparatie zelf uit voeren.

Is er onderhoud nodig of zijn er toestellen of meubels aan vervanging toe?

Naast het realiseren van onze projecten op het gebied van speeltoestellen, recreatieruimten en straatmeubilair kunnen wij ook het onderhoud hiervoor aanbieden voor een langere levensduur van de toestellen of straatmeubilair.

Vragen of direct onderhoud aanvragen? Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons op 06-10229909.

Toestel kapot? En zelf het onderhoud of een reparatie uitvoeren?

Wij kunnen het onderhoud voor u uitvoeren maar u kunt ook specifieke onderdelen bestellen om de toestellen of straatmeubilair te repareren dan wel te gedeeltelijke te vervangen.

Omdat wij in Nederland een exclusieve dealer zijn van Playteam toestellen kunnen wij ook de onderdelen hiervan leveren tegen een scherpe prijs. Heeft u onderdelen nodig? Neem dan direct contact met ons op via de contactpagina of bel ons op 06-10229909

    contactbanner

    onderhoudonderdelen

    Heeft u foto's van het te onderhouden product/apparaat? Of om welke onderdeel gaat het?