Zoek

Schoolplein inrichten

Schoolplein inrichten

Een schoolplein inrichten laat u natuurlijk uitvoeren door Schrijversmate. U schakelt ons ook in voor het onderhouden van alle speeltoestellen op uw schoolplein. Dit zijn onder andere toestellen zoals schommels, glijbanen, klimrekken en wippen. Hoe wilt u dat wij het plein inrichten voor u? Voordat wij starten met het inrichten, willen wij graag eerst uw wensen weten. Daarna beginnen wij met het ontwerpen en de uitvoering van uw concept. Ons bedrijf vertegenwoordigt het bedrijf Playteam in Nederland. Wij vertellen u graag meer over hoe wij een schoolplein inrichten.

 Onze opdrachtgevers

Wij hebben al verschillende opdrachtgevers blij gemaakt met de mooiste speeltoestellen. Een schoolplein inrichten kunt u dan ook gerust overlaten aan ons bedrijf. Wij werken onder andere voor de volgende opdrachtgevers:

 • Recreatieparken
 • Horecagelegenheden
 • Grote bedrijven
 • Scholen
 

U schakelt ons ook in voor het leveren van maatwerk in een ontwerp van een schoolplein. Wij zullen hiervoor dan een ontwerp op tekening voor maken. Deze voldoet uiteraard aan alle eisen die de overheid stelt. Wij hebben als doel om tijdens het inrichten al uw verwachtingen te overtreffen.

Uw schoolplein

In eerste instantie, voor wij überhaupt beginnen, brengen wij uw wensen in kaart over hoe u het plein graag zou willen hebben. Als deze duidelijk zijn en in kaart zijn gebracht, starten wij met de uitwerking van uw idee. Hierna wordt er daadwerkelijk gestart met het ontwerp. Het is natuurlijk ook mogelijk om een keuze te maken uit de standaard speeltoestellen van Playteam. U vindt altijd de speeltoestellen die u zoekt voor inrichten van uw schoolplein.

Veiligheid

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren bij een schoolplein inrichten. Het is dan ook zeer belangrijk dat de toestellen die wij leveren veilig zijn. Zo blijft het spelen niet alleen leuk, maar ook veilig. Hiervoor hanteren wij dan ook strenge veiligheidseisen en zijn de toestellen TuV gekeurd. Ook voldoen de producten die wij aanbieden aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijn. Zoals u merkt leveren wij niet alleen leuke toestellen, maar ook nog eens veilige.

Contact met ons bedrijf

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Of heeft u bepaalde vragen die u graag beantwoord ziet? Neem dan telefonisch contact op en bel naar 06-10229909. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@schrijversmate.nl. Of vul het online contactformulier in. Een schoolplein inrichten laat u aan ons over.

  contactbanner

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht