Zoek

Produceren speeltoestellen

Produceren speeltoestellen

Het produceren van speeltoestellen laat Schrijversmate uitvoeren door Playteam. Het onderhouden en aanleggen van allerlei soorten speeltoestellen doen wij zelf. Wij hebben onder andere wippen, klimrekken, schommels en glijbanen. Het produceren van onze producten gebeurt door ware vakmensen. Door echte vakmensen te laten produceren, weet u dat de speeltoestellen ook veilig zijn. Heeft u al een idee over welke toestellen u wilt voor uw project? Maak dan gebruik van onze kennis zodat wij u hier ook in kunnen adviseren. Het produceren van onze speeltoestellen voldoet aan alle eisen.

Onze klanten

In het verleden hebben wij al verschillende projecten succesvol afgerond. Wij zouden dan ook graag aan uw project beginnen en deze succesvol afronden. Wij werken met ons bedrijf voornamelijk voor:

 • Horecagelegenheden
 • Recreatieparken
 • Scholen
 • Grote bedrijven
 

Wilt u maatwerk tijdens het produceren? Bespreek dan met ons de mogelijkheden hiervan. Daarnaast leveren wij maatwerk tijdens het ontwerpen. Wij maken dan een ontwerp op tekening die voldoet aan al de toetsingseisen die de overheid stelt. Hierdoor leveren wij het maatwerk dat u wenst van uw speeltoestellen.

Het produceren

De speeltoestellen laten wij produceren in samenwerking met onze partner. Onze samenwerkingspartner is Playteam. Dit is een Duitse onderneming met meer dan 30 jaar van ervaring in het maken van toestellen. Hierdoor kunt u er dan ook van uitgaan dat u de hoogste kwaliteit krijgt voor bijvoorbeeld uw speeltuin. Tijdens het maken van de toestellen staat veiligheid voorop. Hierdoor blijft spelen leuk en veilig.

Gekeurde speeltoestellen

Zoals eerder vermeld vinden wij het belangrijk dat al onze toestellen veilig zijn. Hierdoor is spelen niet alleen leuk, maar ook nog eens veilig. Wij hanteren zelf strenge veiligheidseisen en daarnaast zijn al onze toestellen TuV gekeurd. Tevens voldoen al onze producten aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijn. Zoals u merkt staat veiligheid bij ons voorop en krijgt u de kwaliteit die u wenst.

Contact met Schrijversmate

Heeft u vragen over de producten die wij aanbieden? Of heeft u bijvoorbeeld vragen over het ontwerpen? Wat uw vragen ook zijn, wij beantwoorden deze graag. U belt ons via het nummer 06-10229909. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@schrijversmate.nl. Of vul het online contactformulier in op onze website. Het produceren van speeltoestellen voldoet bij ons aan alle veiligheidseisen.

  contactbanner

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht