Zoek

Producent speeltuinen

Producent speeltuinen

U heeft uw producent van speeltuinen gevonden in Schrijversmate. Het maken van de toestellen laten wij echter uitvoeren door Playteam. Daarnaast onderhouden wij speeltuinen en leggen deze ook aan. Wij hebben onder andere klimrekken, wippen, glijbanen en schommels in ons assortiment. De producent van onze producten levert de hoogste kwaliteit en werkt alleen maar met de beste vakmensen. Door met een goede producent te werken, leveren wij u de hoogste kwaliteit in speeltuinen. Heeft u al een beeld over wat voor een soort speeltuin u voor ogen heeft? Doe dan een een beroep op onze ervaring en kennis zodat uw beeld werkelijkheid wordt. Wij zijn uw producent van speeltuinen.

De klanten waar wij voor werken

De klanten waar wij in het verleden voor hebben gewerkt zijn allemaal te spreken over het vakwerk dat wij leveren. Laat ons dan ook uw project uitvoeren als u de hoogste kwaliteit wenst. Wij zijn met onze diensten en producten voornamelijk in te schakelen voor:

 • Verschillende horecagelegenheden
 • Recreatieparken
 • Openbare ruimtes die gevuld moeten worden
 • De grotere bedrijven
 • Scholen
 

Verwacht u maatwerk van uw producent? Laat dit dan weten aan ons, zodat wij de mogelijkheden hiervan bespreken. Als u uw wensen aangeeft, kunnen wij ook maatwerk leveren in het ontwerp. Waarbij wij altijd rekening houden met de toetsingseisen die de overheid stelt aan een ontwerp. Hierdoor krijgt u het maatwerk dat u wenst van uw speeltuinen.

Het produceren door de producent

De speeltuinen die wij leveren maakt onze producent. De partner waarmee wij samenwerken is Playteam. Deze onderneming heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van speeltoestellen. Door deze ervaring levert onze partner de hoogste kwaliteit. Waarbij ook rekening gehouden wordt met de veiligheid van de speeltoestellen.

De speeltoestellen van uw speeltuin zijn gekeurd

Veiligheid staat voorop bij de speeltoestellen die wij leveren. Dit maakt het spelen niet alleen leuk, maar ook veilig. Naast dat wij zeer strenge veiligheidseisen hebben, zijn de producten die wij leveren TuV gekeurd. Waarbij wij ons ook houden aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijn. U merkt het al, wij leveren kwalitatieve toestellen die veilig zijn.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Of heeft u vragen die u graag beantwoord ziet? Bel dan naar 06-10229909. Een mail stuurt u naar info@schrijversmate.nl. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om contact op te nemen door ons online contactformulier in te vullen. Wij werken met een ervaren producent van speeltuinen.

  contactbanner

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht