Search

Openbare Speeltoestellen van Hout op maat gemaakt

Speeltoestellen van hout

Zou u graag speeltoestellen van hout willen voor bijvoorbeeld uw schoolplein? Dan bent u aan het juiste adres bij Schrijversmate. Het leveren, aanleggen en onderhouden van speeltoestellen is waar wij goed in zijn. Wij hebben onder andere glijbanen, schommels, klimrekken en wippen. Al onze producten zijn uitgerust met hout van de hoogste kwaliteit. Wij brengen eerst uw wensen in kaart, voordat wij uw toestellen van hout plaatsen. Hierdoor stemmen wij ons ontwerp af op uw wensen en eisen. Wanneer alles duidelijk is, maken we de plannen concreet. Ons bedrijf vertegenwoordigt het bedrijf Playteam in Nederland. Weet u al welke speeltoestellen van hout u wenst?

De klanten waar wij voor werken

In het verleden hebben wij al voor vele klanten speeltoestellen gerealiseerd, waarbij wij altijd de verwachtingen proberen te overtreffen. Wanneer wij zijn geweest, heeft u precies die toestellen van hout waarnaar u op zoek was. Zo weet u dat u bijvoorbeeld de inrichting van uw schoolplein overlaat aan een ware professional. Wij hebben voornamelijk voor de volgende klanten gewerkt:

 • Recreatieparken
 • Grote bedrijven
 • Horecagelegenheden
 • Scholen
 

Zou u graag maatwerk willen voor bijvoorbeeld een ontwerp van hout voor een schoolplein? Dan zijn wij ook uw partner. Wij starten dan met het maken van een ontwerp op tekening. Waarbij wij altijd voldoen aan de regels die de overheid stelt. Waarbij wij altijd ons best doen om uw verwachtingen van onze speeltoestellen te overtreffen.

De speeltoestellen die u wenst

Voordat wij beginnen, willen wij eerst uw wensen en eisen weten. Wanneer deze concreet zijn gemaakt en er duidelijke afspraken zijn gemaakt, realiseren wij uw toestellen. Wilt u dat wij een ontwerp maken? Laat het ons weten, zodat wij dit voor u maken. Wij hebben veel ervaring hiermee en leveren altijd kwaliteit. Bekijk ook eens op uw gemak de speeltoestellen van Playteam die gemaakt zijn van hout op onze website.

Meer weten over ons bedrijf?

Zou u graag wat meer informatie willen ontvangen over onze producten en ons bedrijf? Dan belt u naar 06-10229909. Stuurt u liever een mail naar ons? Mail dan naar info@schrijversmate.nl. Natuurlijk is het ook te allen tijde mogelijk om contact op te nemen door ons online contactformulier in te vullen. Wij hebben de speeltoestellen van hout waarnaar u op zoek bent.

  contactbanner

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht