Zoek

Ontwerpen speeltoestellen

Ontwerpen van speeltoestellen

Voor het ontwerpen van speeltoestellen heeft u Schrijversmate gevonden. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het onderhouden en aanleggen van allerlei soorten speeltoestellen. Hierbij kunt u denken aan toestellen zoals wippen, schommels, klimrekken en glijbanen. Wat mogen wij voor u ontwerpen? Wij helpen u graag met het ontwerpen en de uitvoering van uw idee. Daarnaast vertegenwoordigen wij het bedrijf Playteam in Nederland. Bent u nieuwsgierig geworden naar welke ontwerpen voor speeltoestellen wij maken?

Waar wij voornamelijk voor werken

Wij hebben verschillende projecten succesvol mogen uitvoeren. Mogen we dit ook bij u doen? Ons bedrijf werkt voornamelijk voor:

 • Grote bedrijven
 • Recreatieparken
 • Horecagelegenheden
 • Scholen
 

Daarnaast leveren wij ook maatwerk voor het ontwerpen van bijvoorbeeld een schoolplein. Hier maken wij dan een ontwerp op tekening voor, die voldoet aan alle toetsingseisen die de overheid stelt. Zo krijgt u precies die speeltoestellen die afgestemd zijn op uw wensen.

Het realiseren van speeltoestellen

Voordat wij starten met het ontwerpen, bespreken we eerst wat uw wensen zijn. Als deze in kaart zijn gebracht, starten wij met het uitwerken van uw idee. Daaropvolgend beginnen onze vakmensen met het daadwerkelijke ontwerpen. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen uit ons ruime assortiment van toestellen. Wij kunnen u een ruime keuze bieden door onze samenwerking met Playteam.

Gekeurd

Het is ons doel om altijd veilige speeltoestellen te realiseren. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat er plezier gemaakt wordt op de toestellen, maar dat er ook veilig gespeeld kan worden. Alle producten die wij ontwerpen en die u bij ons kunt bestellen, zijn TuV gekeurd en voldoen aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijn. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat er altijd veilig gebruik gemaakt kan worden van uw speeltoestellen.

Contact

Heeft u vragen over het ontwerpen van toestellen? Of wilt u meer weten over onze producten die wij aanbieden? Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-10229909. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@schrijversmate.nl Natuurlijk is er ook contact mogelijk door het online contactformulier in te vullen. Het ontwerpen van speeltoestellen laat u doen door Schrijversmate.

  contactbanner

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht