Zoek

Leverancier speeltoestellen

Uw leverancier van speeltoestellen

Als leverancier speeltoestellen heeft u uw partner gevonden in Schrijversmate. Maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor het aanleggen en onderhouden van al uw speeltoestellen. Dit zijn onder andere toestellen zoals glijbanen, klimrekken, wippen en schommels. Wat mogen wij u leveren als leverancier? Bespreek uw wensen met ons als uw leverancier. Wilt u dat wij een ontwerp voor u maken? Dit is geen enkel probleem. U schakelt ons zowel in voor het ontwerp als de uitvoering van uw idee. Wij vertegenwoordigen met ons bedrijf Playteam in Nederland. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons als uw leverancier van speeltoestellen?

Aan wie wij voornamelijk leveren

Wij hebben al vele opdrachtgevers blij mogen maken met onze diensten en producten. Dit doen wij dan ook graag bij u. Wij werken voornamelijk voor de volgende opdrachtgevers:

 • Recreatieparken
 • Horecagelegenheden
 • Scholen
 • Grote bedrijven
 

Tevens schakelt u uw speeltoestellen leverancier in voor het leveren van maatwerk op bijvoorbeeld een schoolplein. In eerste instantie maken wij een ontwerp op tekening voor u. Deze zal uiteraard voldoen aan de eisen die de overheid opgesteld heeft. Zo weet u zeker dat u de juiste toestellen krijgt.

Het leveren van uw speeltoestellen

Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende toestellen in allerlei soorten en formaten. Daarnaast is het bij ons mogelijk om maatwerk voor u te realiseren. Als wij maatwerk leveren, willen wij eerst uw idee weten. Wanneer dit concreet is gemaakt, starten wij met het maken van een ontwerp. Om vervolgens ook de toestellen te plaatsen op de plekken die met u afgestemd zijn in het ontwerp. Bekijk eens rustig op uw gemak de producten op onze website. Wij zijn uw leverancier.

Onze toestellen zijn gekeurd

Wij hebben het hoog in het vaandel staan om veilige speeltoestellen te leveren. Naast dat de toestellen gemaakt zijn om plezier mee te ervaren, moeten deze ook veilig zijn. Al de producten die wij leveren zijn natuurlijk TuV gekeurd. Ook voldoen al onze producten aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijn. Hierdoor leveren wij speeltoestellen van de hoogste kwaliteit.

Contact met ons

Heeft u vragen voor ons als uw leverancier? Of wilt u meer weten over de producten die wij aanbieden? Benader ons dan voor een vrijblijvend gesprek, door te bellen naar 06-10229909. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@schrijversmate.nl. Of vul het online contactformulier in op onze website. Wij zijn dé leverancier van speeltoestellen.

  contactbanner

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht