Wij helpen u graag bij het ontwerpen van buitenspeelplaatsen

Wilt u een aantrekkelijke buitenspeelplaats laten ontwerpen? Schakel hiervoor de specialisten van Schrijversmate in. Wij hebben al jaren ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van speeltuinen. Om deze terreinen te kunnen vullen met hoogstaande attributen, beschikken wij over een netwerk van bewezen fabrikanten van speeltoestellen. Heeft u bepaalde wensen voor uw nog te ontwikkelen buitenspeelplaats? Geef deze vandaag nog aan ons door. Aan de hand daarvan zullen wij uw gewenste buitenspeelplaats ontwerpen.

De essentie van een leuke buitenspeelplaats

Voor een kind is er weinig zo leuk als een buitenspeelplaats. Een veilige en aantrekkelijke plek om leuk te spelen in de zandbak, in het klimrek, op de wip en op de schommel. Een speeltuin geldt voor meerdere locaties als een echte meerwaarde. Wij realiseren deze graag voor u. Wij beschikken over de actuele kennis van de markt en regelgeving op het gebied van openbare speelplaatsen. En elk speelattribuut dat u via ons in uw speeltuin plaatst, voldoet aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijnen en is TuV gekeurd. Kortom, u heeft in ons uw professionele partner gevonden.

Als wij uw speelplaats mogen ontwerpen

Wij realiseren graag puur maatwerk. Dit maken we mogelijk door u van A tot Z bij te staan in het ontwerp-, advies- en realisatietraject. In het ontwerptraject bedenken we uw gewenste buitenspeelplaats. Hierbij buigen we ons over verschillende aspecten. Denk aan de leeftijd van de bezoekers, welk budget u beschikbaar stelt voor uw speeltuin en welke speeltoestellen u hierop wenst. Naar aanleiding van uw wensen creëren wij een heldere tekening van het ontwerp. Zo heeft u in één oogopslag een helder beeld van de omvang, het uiterlijk en de invulling van het speelterrein. Wanneer mogen wij voor u ontwerpen?

Speeltoestellen voor uw speeltuin

Een terrein is pas een speelplaats als er voldoende speeltoestellen staan. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken namelijk samen met het Duitse, bewezen merk Playteam. Dit bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de productie van speeltoestellen, waaronder:

  • Wippen
  • Glijbanen
  • Schommels
  • Zandbakken
  • Klimtoestellen

Buitenspeelplaats ontwerpen

Welke toestellen wenst u op uw speelterrein? Benader ons direct en laat het ons weten!

Uw buitenspeelplaats laten ontwerpen door ons

Als u het ontwerpen van uw gewenste buitenspeelplaats aan Schrijversmate overlaat, weet u zeker straks te genieten van een aantrekkelijk, veilig en uniek speelterrein. Bel naar 06-10229909, mail naar info@schrijversmate.nl of vul ons online contactformulier in. Wij horen graag welke ideeën u zelf al heeft wat betreft de buitenspeelplaats ontwerpen.