Zoek

Buitenspeelplaats onderhouden

Ervaren in buitenspeelplaatsen onderhouden

Bent u op zoek naar een professional om uw buitenspeelplaats te laten onderhouden? Schrijversmate helpt u graag. Speeltoestellen moeten goed, grondig en tijdig onderhouden en desnoods gerepareerd worden. Wij dragen hier graag de zorg voor. Wij nemen dit onderhoud u graag uit handen. Daarnaast kunt u eventuele onderdelen voor benodigde reparaties eenvoudig bij ons bestellen. Wij maken uw buitenspeelplaats graag weer optimaal veilig en aantrekkelijk. Wanneer mogen wij uw buitenspeelplaats onderhouden?

Waarom uw speelplaats laten onderhouden?

Grondig onderhoud plegen aan uw buitenspeelplaats is om verschillende redenen essentieel. Zo zorgt het voor een langere levensduur van uw toestellen. Hierdoor genieten de bezoekers van uw speelplaats langer van ongedwongen vertier. Ook het aspect van veiligheid is zeer belangrijk. Zijn uw speelattributen bijvoorbeeld niet meer in perfecte staat? Dan kunnen ze een groot gevaar vormen voor de bezoekers van uw speelplaats. Denk aan kinderen die vallen over afgebroken onderdelen of zich er ernstig aan bezeren. Wacht daarom niet langer. Schakel ons vandaag nog in om uw speelplaats te onderhouden.

Voor enkele onderdelen binnen uw buitenspeelplaats

Is er een bepaald onderdeel van een speeltoestel op uw speelplaats kapot? Bestel dan bij ons het betreffende product. Wij sturen u graag de specifieke onderdelen toe, zodat u het speeltoestel eventueel eigenhandig kunt repareren. Wij zijn een exclusieve dealer van het Duitse, bewezen merk Playteam. Hiervan leveren wij complete toestellen en losse onderdelen. Tegen een zeer scherpe prijs. Alle toestellen en onderdelen van dit bedrijf zijn TuV gekeurd en voldoen aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijnen. Kortom, topkwaliteit. Welk speeltoestel of los onderdeel ervan wenst u voor uw speelplaats?

Verschillende toestellen voor op uw buitenspeelplaats

Naast dat wij onderhoud bieden aan speelterreinen, kunnen wij deze ook ontwerpen en aanleggen. Zo kunt u via ons de leukste speeltoestellen bestellen. Kies bijvoorbeeld uit de volgende klassiekers:

 • Wippen
 • Glijbanen
 • Schommels
 • Zandbakken
 • Klimtoestellen
 

Bent u benieuwd naar wat we nog meer aanbieden? Benader ons vandaag nog en ontdek alle mogelijkheden.

Wij komen graag uw buitenspeelplaats onderhouden

U begrijpt, u heeft in ons uw complete partner gevonden voor het ontwerpen, aanleggen en het onderhouden van uw buitenspeelplaats. U bereikt Schrijversmate door te bellen naar 06-10229909, te mailen naar info@schrijversmate.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Laat ons weten wanneer wij uw buitenspeelplaats mogen onderhouden!

 

  contactbanner

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht