Zoek

Buitenspeelplaats aanleggen

Specialist in het aanleggen van buitenspeelplaatsen

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat uw buitenspeelplaats kan aanleggen? Bij Schrijversmate bent u aan het juiste adres. De afgelopen jaren hebben wij al vele speelterreinen mogen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Omdat wij ook zorgdragen voor het vullen van uw buitenspeelplaats met hoogstaande speelattributen, hoeft u niet meer verder te zoeken naar leveranciers. Wij horen graag welke wensen u heeft. Dan kunnen wij aan de hand daarvan uw ideale buitenspeelplaats aanleggen.

Wat een buitenspeelplaats zo leuk maakt

Een buitenspeelplaats is voor elk kind een heerlijke plek. Het vormt een aantrekkelijke en veilige locatie die uitnodigt om gezellig te gaan spelen. In het klimrek, op de wip of op de schommel. Een speeltuin wordt niet voor niets gezien als een echte meerwaarde op diverse locaties. Wij bezitten de actuele kennis van de markt en zijn bekend met regelgeving op het gebied van openbare speelplaatsen. Mogen wij speeltoestellen op uw terrein plaatsen? Deze voldoen allemaal aan de NEN-EN 1176 en 1177 richtlijnen en zijn TuV gekeurd. Welke toestellen wenst u?

Het aanleggen van uw speelplaats

Omdat wij graag puur maatwerk realiseren, begeleiden wij u van A tot Z door het ontwerp-, advies- en realisatietraject. Wij zullen dus nooit zomaar een speelplaats aanleggen. Wij dragen er zorg voor dat deze tot in detail voldoet aan uw wensen. Daarom starten wij het traject met het ontwerpen van uw gewenste buitenspeelplaats. Elke aspect komt hierbij aan bod. Zo bespreken wij hoe oud de bezoekers van de speelplaats zijn, met welke toestellen zij mogen spelen en welk budget u hiervoor beschikbaar stelt. Zijn uw wensen bij ons bekend? Dan stellen wij een heldere tekening van het ontwerp voor u op. Zo ziet u direct wat wij voor u kunnen betekenen. Maak direct een afspraak en ontdek uw mogelijkheden!

 

Waarmee verrijkt u uw speelterrein?

Pas als u er speeltoestellen op plaatst, maakt u van een terrein een heuse speelplaats. Bij ons zit u goed voor een buitenspeelplaats aanleggen. Via ons kunt u attributen van topkwaliteit bestellen. Deze worden geproduceerd door het bewezen, Duitse bedrijf Playteam. Al meer dan 30 jaar hebben zij ervaring met in de productie van speeltoestellen, waaronder:

 • Wippen
 • Glijbanen
 • Schommels
 • Zandbakken
 • Klimtoestellen

Welke toestellen wenst u op uw speelplaats?

Laat ons uw buitenspeelplaats aanleggen

Zowel voor het ontwerpen, het aanleggen als het onderhouden van uw buitenspeelplaats, bent u bij Schrijversmate aan het juiste adres. Bel naar 06-10229909, mail naar info@schrijversmate.nl of vul ons online contactformulier in. Wij horen graag wat uw wensen en ideeën zijn, zodat wij spoedig uw gewenste buitenspeelplaats kunnen aanleggen.

  contactbanner

  Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën die u met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht